Restaurant

Bij Koklikoo draait alles om een sfeervolle culinaire ervaring en gezellig tafelen. Ga op culinair avontuur door onze à-la-carte menukaart. Ontspan op ons zonnige terras, omringd door groen. Of ontdek onze zaal voor groepen: perfect voor speciale gelegenheden.
Koklikoo - culinair restaurant Zonnebeke - gezellig tafelen - gezellig interieur

Een sfeervolle culinaire ervaring

Gezellig tafelen

Bij Koklikoo hechten we veel waarde aan gezelligheid. Onze slogan ‘wij geloven in smaakvolle momenten’ omvat onze passie voor het bieden van een onvergetelijke eetervaring. 

Of je nu langskomt voor een informele lunch, een romantisch diner of een gezellig samenzijn met vrienden, wij zorgen voor een sfeervolle ambiance waarin je kunt genieten van heerlijk eten en goede gesprekken.

Van Lunch tot À-la-carte

Een diverse culinaire keuze

We bieden zowel (lunch)menu’s als à-la-carte gerechten, zodat je de vrijheid hebt om je eigen culinaire avontuur te creëren. Onze gerechten zijn zorgvuldig samengesteld door onze getalenteerde chef-kok en bieden een combinatie van smaken en seizoensgebonden ingrediënten.

Koklikoo - culinair restaurant Zonnebeke - gezellig tafelen - gezellig interieur
Koklikoo - culinair restaurant Zonnebeke - gezellig tafelen - gezellig interieur - gezellig terras

Ontspan te midden van groene pracht

Op ons zonnig terras

Ons zomers terras is een echte troef. Laat je omringen door een oase van groen terwijl je geniet van je maaltijd. Ons terras biedt de perfecte setting voor een ontspannen en aangename ervaring.

De locatie voor bijzondere gelegenheden

Ontdek onze zaal voor groepen

Als je op zoek bent naar een locatie om een speciale gelegenheid te vieren, dan is onze zolderzaal een uitstekende optie. Met voldoende ruimte voor groepen tot 80 personen is onze zaal ideaal voor communies, bedrijfsevenementen en andere bijzondere gelegenheden. 

Laat ons team je helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement waarbij je kunt genieten van een uitstekende service.

Koklikoo - culinair restaurant Zonnebeke - gezellig tafelen - gezellig interieur - gezellig terras - zaaltje