Groepen

Koklikoo verzorgt menu’s voor familiebijeenkomsten en bedrijfsevents, alsook voor dagreizen en busgroepen vanaf 25 personen. Ontdek meer op hun banketkaart en laat het toegewijde team je helpen bij het plannen van een onvergetelijke culinaire ervaring.
WhatsApp Image 2023-09-14 at 21.01.33 (1)

Samen met familie en vrienden

Familiefeest, communie, rouwmaaltijd, ...

Voor familiebijeenkomsten zoals feesten, communies en rouwmaaltijden bieden we speciale formules. Ons team staat klaar om je te helpen bij het samenstellen van een menu dat voldoet aan de wensen van jouw gezelschap. 

Of je nu kiest voor à la carte gerechten, een speciaal samengesteld menu of een buffet, we zorgen ervoor dat de culinaire ervaring perfect aansluit bij de gelegenheid en de smaakvoorkeuren van je gasten.

Formules voor bedrijven

Van receptie tot uitgebreid diner

Voor bedrijfsevents en vergaderingen bieden we diverse mogelijkheden om aan de behoeften van je zakelijke klanten te voldoen. Met onze receptieformules kan je genieten van hapjes en drankjes, al dan niet gevolgd door een aansluitende maaltijd. Of heb je eerder nood aan verkwikkende koffiepauze tijdens de meeting? 

Onze flexibele opties stellen je in staat om een zakelijke bijeenkomst te combineren met een heerlijke culinaire ervaring, waardoor je gasten tevreden en energiek blijven.

WhatsApp Image 2023-09-14 at 21.05.31 (5)
WhatsApp Image 2023-09-14 at 21.05.31 (6)

Dagreizen

Ontdek ons verleden

Als je verantwoordelijk bent voor het organiseren van een busgroep, een dagreis of een tour, dan ben je bij Koklikoo aan het juiste adres. Wij ontvangen jullie graag vanaf 25 personen. Met speciale menu-opties, variërend van à la carte gerechten tot menu’s en buffetten, zorgt ons ervaren team ervoor dat je groep een smaakvolle en ontspannen ervaring heeft tijdens hun bezoek aan Koklikoo.

Banketkaart

Wil je meer weten over onze groepsformules en de mogelijkheden bij Koklikoo? Ontdek onze banketkaart, waarin je een overzicht vindt van de diverse opties die we bieden.

Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken hoe we jouw groepsbijeenkomst bij Koklikoo onvergetelijk kunnen maken. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het plannen van een bijzondere culinaire ervaring voor jou en je gasten.

Koklikoo - culinair restaurant Zonnebeke - gezellig tafelen - gezellig interieur - gezellig terras - zaaltje - suggestie of thema-avonden