Ons verhaal

“Coquelicot” in Zonnebeke, een oase van Vlaamse fleurigheid met een passie voor culinaire verwennerij. Ontdek onze diverse menuopties, van heerlijke lunchgerechten tot zoete lekkernijen en kwaliteitskoffie. We geloven in het creëren van smaakvolle momenten voor al onze gasten.
1457452253

Een oase van Vlaamse fleurigheid

"Coquelicot"

Gelegen in het prachtige kasteeldomein van Zonnebeke, verwelkomen we je in een oase van Vlaamse fleurigheid.

Onze naam, afgeleid van het Franse woord ‘Coquelicot’ dat klaproos of papaver betekent, is bedoeld om een vleugje kleur en vreugde te brengen in een regio die bekendstaat om zijn sombere oorlogsverleden.

Geloven in smaakvolle momenten

Culinaire verwennerij

Bij Koklikoo geloven we sterk in het creëren van momenten die je zintuigen prikkelen en je hart vervullen. Onze slogan ‘Wij geloven in smaakvolle momenten’ vat onze filosofie perfect samen. We willen dat elke hap die je neemt, elke slok die je drinkt en elk moment dat je bij ons doorbrengt, een ervaring van topkwaliteit is.

WhatsApp Image 2023-09-14 at 22.01.16
WhatsApp Image 2023-09-14 at 22.01.16 (3)

Culinaire diversiteit

Voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke lunch, à la carte gerechten, zoete lekkernijen, kwaliteitskoffie of een uitgebreide drankenkaart, We hebben voor elk wat wils.

Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse smaakvoorkeuren van onze gasten te voldoen.

Heerlijke lunch

Geniet van een gezellige lunch, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten.

À-la-carte

Ontdek onze uitgebreide menukaart. Elk gerecht is verwennerij, bereid met vakmanschap en passie.

Zoete verleidingen

Voor degenen met een zoetekauw bieden we een uitgebreide kaart met verleidelijke desserts en lekkernijen. Van huisgemaakte pannenkoeken tot heerlijk ijs, er is altijd iets om van te genieten.

Koffie & Dranken

Onze barista’s zetten met liefde en vakmanschap kwaliteitskoffie voor je klaar. Daarnaast hebben we een drankenkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen, bieren en andere verfrissende drankjes.