Koklikoo Wintert XL – Een Dag vol Culinaire en Muzikale Magie!

Zondag 21 januari 2024

Een verwarmd paradijs nabij Koklikoo

Welkom bij Koklikoo Wintert XL, het winterfestijn dat een volledige dag lang een betoverende mix van culinaire verwennerij en muzikaal entertainment biedt. Van 11.30 uur ’s middags tot 22 uur ’s avonds dompelen we je onder in een sfeervolle wintermarkt met verschillende foodstands, waarbij de gezellige sfeer hand in hand gaat met de heerlijke geuren van winterse lekkernijen.

Gezellige Brunch met Live Muziek

11u30 - 14u00

Laat je smaakpapillen dansen tijdens onze uitgebreide brunch. Ontdek onze foodstands met heerlijke voor-, hoofd- en nagerechtjes. Er is voor ieder wat wils, en dit in een gezellige, verwarmde locatie achteraan Koklikoo. Muzikale tonen en vocale fluweelheid zorgen voor de juiste sfeer.

Deuren open vanaf 11u30. Startend met tapa’s aan tafel, gevolg door een all-you-can-eat walking brunch van 12u tot 14u.
Prijs: € 53 per persoon (dranken exclusief) / € 22 per kind (<12 jaar) 

Reserveren is aangeraden om zeker te zijn van een plekje. 

Kinderen Baas

14u30 - 16u30 | Gratis inkom

In de namiddag hebben de kleintjes de touwtjes in handen. Gratis toegang tot een wereld van plezier met een kids disco vol animatie en geliefde figuren zoals Mickey Mouse en Paw Patrol, mogelijk gemaakt door Kostumation. Laat de kleintjes zich uitleven met ballonplooien, glitter tattoos en verlekker ze met onze sweet shops vol lekkernijen voor zoete mondjes, groot en klein. Ook de hartige hapjes kunnen uiteraard niet ontbreken.

De Cross Après Ski Party

17u00 - 22u00 | Gratis inkom

Laat de zondagavond bruisen van energie en ga “Total Loss in het Bos“. Een après-ski party die je nooit zult vergeten, met sfeervolle klassiekers en de gekste après ski hits met DJ Tibo, ontdek diverse foodstands voor de foodies, proef de lekkerste drankjes en cocktails. Niet te vergeten: wie is onze special guest?

Gratis inkom. Wil je zeker zijn van je tafel? Boek dan je VIP-tafel online.

VIP-Formule ‘Cross Après Ski Party’

  • Après ski party van 17u tot 22u
  • 1 tafel (barhoogte) met 8 stoelen
  • 40 jetons of 1 fles champagne
  • luxe tapasplank (gerookte charcuterie, kazen, tapenades, gerookte zalm, royale garnalen, crackers, gefrituurde hapjes)
  • prijs: € 150 per tafel
Koklikoo Wintert XL op zondag 21 januari 2024